1. maj 2015

Hjerteforeningen-wulff-og-konstali

Hver måned har vi hos Wulff + Konstali fokus på en organisation, som vi synes gør et rigtig godt stykke arbejde og som fortjener lidt ekstra opmærksomhed.
Denne måned er det Hjerteforeningen, som vi kaster vores kærlighed på.

Hjerteforeningen er en forening, der arbejder for at oplyse og informere om hjerte-kar-sygdomme, både hvad angår selve sygdommen, om behandling, om forebyggelse og om sund livsstil.
Derudover er Hjerteforeningen også en stor spiller når det kommer til støtte af forskning i, hvordan hjerte-kar-sygdomme bedst kan forebygges og behandles. Den nye viden fra forskningen anvendes af læger, forskere og andet personale i sundhedssektoren og skaber således grundlag for ny og forbedret behandling inden for hjertekarsygdom.

Hjerteforeningen er også aktiv når det kommer til førstehjælpskurser, politisk arbejde, motionsklubber, sunde opskrifter og meget mere. Du kan læse mere om Hjerteforeningens beundringsværdige arbejde her.

Hjælp os med at støtte Hjerteforeningen ved at købe et glas ekstra vand, når du besøger vores butik på Lergravsvej.

16.8

Tilmeld dig Wulff & Konstalis nyhedsbrev og få informationer om nye tiltag, events og eksklusive særtilbud kun for nyhedsbrevsmodtagere.

Bare rolig, vi spammer dig ikke!