3. februar 2016

Månedens velgørenhed februar: INVOLVE – Projekter for Medmenneskelighed

Hver måned har vi hos Wulff + Konstali fokus på en organisation eller en aktuel indsamling, som vi synes gør et rigtig godt stykke arbejde og som fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

Her i februar tager vi et kig på et initiativ, som vil skabe bedre rammer for frivillige og for integrationen af flygtninge.

INVOLVE – Projekter for Medmenneskelighed er en frivillighedsportal, der skal gøre det lettere for folk i Danmark at involvere sig i projekter, der fokuserer på integration af de flygtninge, der kommer til landet. På INVOLVE er der fokus på mikrofrivillighed, dvs. mindre projekter, med kortere tidsrammer, hvor alle kan være med. Portalen vil fungere som samlingssted for de mange projekter der opstartes af forskellige NGOer og aktører, for at gøre det nemmere og mere overskueligt for frivillige at finde projekter, der passer til deres muligheder for at engagere sig. Tanken er, at hvis alle hjælper lidt, så vil vi i fællesskab kunne gøre en stor forskel og på den måde skabe et samfund med mere rummelighed.

De penge vi indsamler vil hjælpe til oprettelsen af portalen INVOLVE, så vi sammen kan skabe bedre rammer for frivillige, der ønsker at hjælpe til med integrationen af flygtninge, og på den måde skabe et mere medmenneskeligt samfund.

Vi håber I vil være med til at bakke op om indsamlingen.

Klik her for at besøge INVOLVE’s Facebookside.

 

16.8

Tilmeld dig Wulff & Konstalis nyhedsbrev og få informationer om nye tiltag, events og eksklusive særtilbud kun for nyhedsbrevsmodtagere.

Bare rolig, vi spammer dig ikke!